2012. június 21., csütörtök

Egy kis könyv, egy kis terítő, egy kis kendő... :)

Tegnapi örömöm, hogy Nórihoz megérkeztek a könyveink és most már nekem is megvannak!!! :) Végtelenül boldog vagyok, meg örülök, meg miegymás... :)


Aztán szeretném Nektek megmutatni, hogy mit alkottam az Alize Miss Melange-ből, amelyet a Gombolydában vettem és 1,5-ös Tulip tűvel horgoltam. Még háromnegyed sor van hátra és majd megy a feszítős hungarocellemre gombostűk kíséretében és kis keményítős vízzel átitatva... Szerintem szép lett így is... :) Ellenvélemény? :)




Nem utolsósorban szeretném megmutatni, hogy hol tartok az új Alize Cashmira Fine-ból készülő fekete Elise kendőmmel, eddig 4 dkg ment bele a 10 dkg-os gombolyagból...szerintem az új könyvemből vett lepkék fogják díszíteni... :) Illetve nagyon gondolkodom azon, hogy egy fehér széllel fejezném be, természetesen fehér lepkékkel díszítve... Szerintetek? :)



8 megjegyzés:

  1. Úúúúú, neked már megvannak a könyvek ??:O Nagyon jó lett a terítő, a kendő meg feketébe ilyen melegbe hááát de majd jó lesz az ősszel :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Téli kendőnek terveztem! :) De kell majd bele egy fehér is, ahogy elnézem... :)

      Törlés
  2. nagyon tetszik a terítőd :)A könyvekhez pedig soksok örömet :)

    VálaszTörlés
  3. Jó ötlet lepkékkel díszíteni a fekete kendőt! :) Pl. fehérrel?

    VálaszTörlés
  4. Már ki is néztem a könyvből...:) Szürke szárnyakkal, fehér pöttyel és fekete testtel lesz pillangóóó, káposztalepke 74-75.oldalról ...meg fehér lesz a kendő széle és akkor nem is lessz már annyira mamis...ugye??? :)

    VálaszTörlés
  5. Dehogy lesz mamis:D mondjuk genetikailag eléggé módosítottad szegény káposztalepkét, de szerintem ha kész lesz a kendő nagyon szép lesz :)
    Most vettem észre, hogy a terítő az az amit én is megcsináltam :P Teljesen másképp néz ki így hogy lazábban van csinálva :D

    VálaszTörlés
  6. Nemtudom, hogy ugyanaz-e, mert én egy németből horgoltam ezt ki, de lehet, hogy áttették a magyarba is átfordítva... :)

    VálaszTörlés