2012. augusztus 20., hétfő

A nagy kaland... :)


Kedves Olvasóim, üdvözöllek Benneteket itthonról és egy kis élménybeszámolóval szeretném színesíteni a blogomat, amelyet a képen látható módon javaslom olvasni egy jó hideg tonic mellett. Tehát, pénteken elutaztunk Nagyváradra... :) Későn értünk oda, elkezdtük átgondolni, mit és hogyan kellene csinálnunk szombaton és vasárnap, de először is vacsoráznunk kell!!! :) Vettünk egy térképet és kiszúrtunk a város szélén egy nagyon klassz helyet!!! :) Egyszer csak egy meredek utca felfelé és a tetején ez az étterem várt minket! :) No a parkolóból totális látkép Nagyvárad elejétől a végéig... :)


Megvacsiztunk a fent látható módon...aztán hazamentünk aludni... :) Alig bírtunk aludni, mert szerencsétlenségünkre az autópálya mellett szálltunk meg és ezt még tetézte az, hogy alattunk kamion üzemanyag töltőállomás volt... Szóval nem sokat aludtunk!!! :(:(:(

No másnap felkeltünk és elindultunk a Királyhágóra!!! :)
Elérkeztünk egy ilyen kis csobogó patakocskához a hágó után nem sokkal... :) 
Itt kerestünk magunknak követ!!! :)






Aztán láttunk ilyeneket...meg olyanokat... sok mindent nem találtunk meg, mert egyszerűen senki nem akart magyarul beszélni... :( Meg mi sem terveztük agyon magunkat... :(





A parkolóból... :)



Aztán hazamentünk és sajnos a szállásunkon, a kamionokon kívül még rendezvény is szerveződött... esküvői rendezvény...na mi meg fogtuk magunkat és belevetettük magunkat az éjszakába... :)
Sétálóutcába...ott ilyesmik történtek... :)



Hát röviden ennyi a péntekünkről és a szombatunkról...a vasárnapunk egy nagyobb lélegzetvételt igényel, mert az HARDCORE kategória volt... :)

4 megjegyzés:

  1. Jaj de nagyon szuper kis beszámolót csináltál!:)
    Tehát akkor jól vagytok:) Én mindig nagyon el vagyok havazva mióta vissza mentem dolgozni- a blogra sem nagyon marad időm- de azért a szappanokat csinálom:)
    Puszillak

    VálaszTörlés
  2. Mondtam, hogy a "Gomba" egy nagyon klassz hely :) A többi kép is nagyon szuper, örülök, hogy tetszett itt!

    VálaszTörlés
  3. Nincs is jobb mint felkerekedni :) Várom a folytatást !!!

    VálaszTörlés
  4. Kriszta! :) Köszönjük a tippeket! :) Így utólag is csodálatos volt a hétvége! :)

    VálaszTörlés